Økoturisme er en voksende tendens rundt om i verden. Markedet var værd over 181 milliarder dollars i 2019, og det forventes at vokse til 333 milliarder dollars i 2027.

Hvis du er forpligtet til at beskytte miljøet, skal du prioritere bæredygtig turisme. En ting at overveje er, hvilke steder du skal rejse til.

Dubai er et fantastisk sted for bæredygtige turister at besøge. Vi nævnte tidligere, at økoturister nyder at tage krydstogter i Dubai. Der er mange andre gode grunde til at tjekke denne by ud.

Du bør gøre dig bekendt med fordelene ved at rejse til Dubai og vide, hvorfor det er en foretrukken destination for mange økoturister.

Øko-turister bør lære om fordelene ved at besøge Dubai
Har du nogensinde tænkt på, hvorfor Dubai er en af de 10 Bedste Byer, der tiltrækker turister fra hele verden? Dubai tilbyder unikke, uforglemmelige oplevelser, der ikke kan sammenlignes med nogen anden by. Det gør også meget for at forbedre bæredygtigheden, såsom at åbne verdens første miljøvenlige moske.

Erfaringer omfatter store shopping i posh, iøjnefaldende indkøbscentre, off-road ørken erfaringer, faldskærmsudspring over palmetræet, skøjteløb, rekordstore bygninger, Dubais waterater canal, og andre. Før du besøger Dubai, er det godt at gøre dig bekendt med byen for ikke at skille sig ud fra resten. Nogle hurtige tips du bør vide om Dubai omfatter det officielle sprog er arabisk, den officielle valuta er AED. Det bedste tidspunkt at besøge Dubai er i de køligere måneder for at lette udendørs aktiviteter, og når du planlægger at rejse fra Lahore til Dubai, bog

Lahore til Dubai flyvninger på forhånd for at nyde billetpris tilbud.

Interessante fakta ikke at gå glip af om Dubai
Weekeekender i Dubai forekommer fredag og lørdag, i modsætning til i Vesten, hvor weekeekender er lørdag og søndag, eller i islamiske lande torsdag og fredag, hvilket favoriserer international finansiel handel.
Dubai er hjemsted for den højeste bygning i verden. Dubai er den førende by, når det kommer til at have det bedste af alt. Burj Khalifa er den højeste bygning i verden og ligger i Dubai. Skyskraberen er 828 m høj og har 163 etager.
88% af Dubais indbyggere er udlændinge. De fleste af Dubais indbyggere er ejendomsudviklere fra Indien, Bangladesh og Pakistan. Udlændinge får kun permanent ophold efter 20 års ophold.
Dubais befolkningstilvækst er den højeste i arabiske lande og verden som helhed. UAE ‘s befolkning er vokset støt siden begyndelsen af 1970’ erne og begyndelsen af 1980 ‘ erne og vokser stadig. UAE-vækst tilskrives stigningen i UAE-statsborgere, forbedrede sundhedsydelser i levetiden, og migration af udlændinge for at udvide forretningsmuligheder. UAEs olieboom har været en betydelig bidragyder til befolkningstilvæksten. I dag opfordres UAE-borgere til at få flere børn til at forbedre deres mindretalsstatus i landets demografi, og lokalbefolkningen modtager gratis sociale ydelser og kontanter for at forbedre den fødedygtige.
Knus og kys er forbudt i Dubai, ligesom førægteskabelig se.. Andre regler inkluderer: ugifte par må ikke dele et gæsteværelse, mænd må ikke henvende sig til kvinder ubetinget på offentlige steder. Seksuel chikane fører automatisk til fængselsstraffe. I Dubai er offentlig anstændighed efterspurgt, da det er et muslimsk land.
De Forenede Arabiske Emirater opkræver ikke indkomstskat. Arbejdskraft i De Forenede Arabiske Emirater har en yderligere fordel: regeringen opkræver kun selskabsskat på olieselskaber og udenlandske banker, punktafgiften på varer, der påvirker menneskers sundhed, og moms på væsentlige varer og tjenester.
Dubai udviklede et gadeadress system i 2015. i den seneste tid har det været udfordrende at finde en destination i Dubai. For at finde steder, folk brugte navnene på bygninger og hovedgader. Manglen på et gadeadress-system påvirkede bevægelser af mennesker og varer. I 2015 introducerede regeringen Macani-systemet, et 10-cifret tal, der hjælper med at lokalisere destinationen. Cifrene præsenteres på et online websiteebsted eller en smartphone. Regeringen planlægger at forbinde skatter til Makani-systemet for at give passagererne mulighed for hurtigt at finde deres destinationer.
Det er forbudt at forbruge alkohol i uautoriserede offentlige områder. Det er også forbudt at indeholde alkohol i dit blod under transit via UAE. ikke-muslimer 21 år og ældre kan forbruge alkohol på registrerede steder eller købe det til at drikke derhjemme. Turister har brug for midlertidige licenser til alkoholforbrug. De kan også købe alkohol i licenserede virksomheder. Det er også ulovligt at være under påvirkning af alkohol på offentlige steder. Hvis den midlertidige licens er udløbet, mens den stadig er i Dubai, skal besøgende fornye den.
Dans i offentligheden er ulovligt i Dubai. i Dubai bør dans kun være i dine hjemlige barer eller klubber. Høj musik på offentlige steder betragtes også som uanstændig og irriterende.
Dubai politiet bruger luksus og højtydende køretøjer. Nogle køretøjer, der benyttes af politiet, er Aston Martin one-77, Lamborghini Aventador LP 700-4, Mercedez BenzSL-63, BMW, Ferrari, Hummer, Jaguar, Toyota Landcruiser, og andre high-performance køretøjer.
Dubai er en rigelig skyskraber bygning by. Dubai bygger ti eller flere skyskrabere hvert år. I 2020 blev der bygget 13 bygninger, som er 200 m eller mere høje. De omfatter blandt andet SILS Dubai, Amna to .ers, Jumeirah Gate, ICD Brook.
Nummerplader er et statussymbol i Dubai. Færre tal på din nummerplade viser en høj værdi i samfundet. Den dyreste nummerplade kommer fra UAE og koster mellem 10 millioner og 25 millioner AED.
Dubai har pengeautomater, der sælger guld. Pengeautomaterne ligger på Abu Dhabi Hotel, Burj Khalifa, Dubai Mall og Atlantis The Palm Hotel. Guldet er normalt 24 karat. Kameraer i og uden for pengeautomaterne bruges til at overvåge det. Varer købt i ATM kan returneres inden for ti dage efter købsdatoen. Betalingsmetoden er Dirham med kredit-eller betalingskort. I tilfælde af ATM-fejl kan kunderne ringe til operatøren ved hjælp af ATM-servicenummeret.
Dubai bygger løbende nye hoteller. Da Dubai tiltrækker mange besøgende over hele verden, er byen tvunget til at lave flere hoteller for at imødekomme flere gæster i fremtiden. I 2021 er elleve nye hoteller åbnet 2021.
At spise og drikke på metroen er ulovligt. Hvis du finder dig selv at spise eller drikke på metroen, vil du blive opkrævet 100 Dh. Tyggegummi vil pådrage sig et lige gebyr, da nogle rejsende ender med at spytte på gulvet eller klæbe tyggegummiet på sæder, døre eller gribehåndtag. Bøder for at spise eller drikke regel overtrædelser er fleksible for børn og ældre.
Robotter bruges som jockeyer i kamel løb. Kameler er spektakulære skabninger i UAE, bringe folk sammen på trods af deres status forskelle gennem skønhedskonkurrencer og kamel løb. Kamel løb blev mere organiseret i 1980 og 1990. resten blev mere konkurrencedygtig og øgede præmiepenge, hvilket betød, at deltagerne brugte lette børn. Børnene var kun to eller tre år. Child jockeys stod over for mange udfordringer, der førte til alvorlige kvæstelser, menneskehandel, bekæmpelse af bortførelse, fysisk og seksuelt misbrug, og menneskehandel. Dette førte til at forbyde børn jockeys efter 12 års racing, som involverede at indføre letvægts robot jockeys fjernstyret.
Mænd er mere end kvinder i Dubai. Forholdet mellem mænd og kvinder i denne by er 7: 3. Andelen er bidraget af udenlandske beboere, der ikke flytter med deres familier.
Dubai har et højt vandforbrug. Det høje vandforbrug skyldes de høje ørkentemperaturer. Ved afkøling af bygningerne bruger lodrette systemer vand dannet fra jorden til øverste etage. enkeltpersoner kan forbruge 550 liter om dagen.
Da Islam er en dominerende religion i Dubai, kræver det vandslanger i toiletter og badeværelser, da muslimer bruger en toiletslange til at rense sig selv efter Naturopkald. Turistfaciliteter giver dog Toiletpapir.
Folk i Dubai elsker luksus og prestigefyldte projekter.
Enhver øko-turist bør gøre sig bekendt med de lokale skikke og love for at undgå konflikter med loven. Overholdelse af loven sikrer, at du kan nyde dit ophold uden at komme i konflikt med myndighederne.

Skriv et svar