Øko-turisme er blevet en meget populær tendens, der forventes at blive. I 2019 brugte globale turister anslået 181 milliarder dollars på bæredygtig rejse. Dette tal faldt sandsynligvis meget under pandemien, men forventes at gøre en stærk rebound i de næste par år. Brancheeksperter projicerer, at den globale økoturismeindustri vil være værd over 330 milliarder dollars i 2027.

En af de ting, du skal gøre som en bæredygtig turist, er, hvordan du reducerer dit kulstofaftryk, mens du flyver. Selvfølgelig kan du gøre en forskel ved at flyve mindre (hvilket er noget, 60% af de britiske borgere er villige til at gøre), men du kan være en bæredygtig turist, selvom du flyver.

Nogle trin, du kan tage for at være en mere socialt ansvarlig rejsende, når du tager billige Gulf air-flyvninger, er angivet nedenfor.

Find den mest miljøvenlige lufthavn
Nogle mennesker sætter spørgsmålstegn ved, om flyselskaber nogensinde kan være virkelig bæredygtige. De kan faktisk og mange har taget skridt til at gøre det.

Du tror måske, at der er en lille forskel mellem lufthavne, især når det kommer til teknologien bag deres fly. Forskellene er dog meget større, end man kunne forvente.

Når det kommer til bæredygtighed, er der enorme forskelle mellem forskellige flyselskaber. National Geographic rapporterer, at det mest bæredygtige flyselskab er 51% mere miljøvenligt end det mindst bæredygtige.

En af de vigtigste ting, du kan gøre som øko-turist, er at vælge det mest bæredygtige flyselskab. Dette kan gå langt i retning af at hjælpe dig med at reducere dit kulstofaftryk, mens du rejser.

Prøv at tage en flyvning uden mellemlanding
Du kan sandsynligvis ikke lide tanken om at have en mellemlanding alligevel. Imidlertid vælger mange turister at booke fly med mellemlandinger, fordi de ofte er billigere.

Ulemperne kan dog let opveje omkostningsbesparelserne. Disse flyvninger er ikke bare mere ubelejligt. De er også normalt værre for miljøet. Du bliver nødt til at være på to separate flyvninger, hvilket betyder, at du vil være ansvarlig for mere brændstofforbrug. Det eneste scenario, hvor en flyvning med en mellemlanding kunne være bedre for miljøet, er, hvis det er nødvendigt at holde flyvninger fuldt besat. Dette er dog normalt ikke tilfældet.

Du bør prøve at kigge efter flyvninger, der ikke har et stop. Du bør være i stand til at flyve mere miljøvenlig på denne måde.

Forlad ikke-væsentlig hjemme
Når du forsøger at være en mere bæredygtig rejsende, er det en god ide at pakke som en minimalistisk. Der er en masse ting, som du simpelthen ikke behøver at medbringe på flyet. Disse omfatter flere gadgets (du bør være i stand til at nøjes med blot din smartphone og muligvis en computer), shampoo og sæbe (alle hoteller eller værter, som du besøger, bør have dem), mere end ét par sko (medmindre du har en god grund, som vil vandring), en hårtørrer og noget tøj, som du ikke har til hensigt at bruge.

Du skal huske, at flyet vil forbruge mere brændstof, hvis du bringer mere vægt om bord. Det betyder ikke noget, om du bærer genstande på eller kontrollerer din bagage. Uanset hvad, det er meget miljøvenligt at pakke så let som muligt.

Hold nuancerne sænket
Dette er en overset bæredygtig turisme hack, at de fleste mennesker ikke kender. Du kan hjælpe med at være en mere miljøbevidst rejsende ved at sænke nuancer til dit vindue, når du flyver. Du kan hæve dem, hvis du skal kigge efter noget, men det er en god ide at holde dem sænket, hvis du planlægger at læse, sove eller se en film.

Hvordan kunne dette muligvis gøre en forskel? Lyset udenfor kan få flyet til at varme op. Fly genererer meget mere varme, end du sandsynligvis tror, så de skal bruge en masse energi for at hjælpe med at holde dem kølige. Du ønsker at holde nuancer sænket til at hjælpe kalde flyet ned. Hvis alle rejsende gjorde dette, kunne de sænke temperaturen med op til 10..

Gør det til en prioritet at flyve den mest farverige måde
Hvis du er virkelig seriøs om at sænke din carbon footprint, så er du nødt til at være en miljøbevidst turist. Dette indebærer efter en række miljøvenlige praksis under rejsen.

En af de vigtigste ting, du skal gøre, er at vide, hvordan man flyver på den mest miljøvenlige måde. Du kan gøre meget ved at vælge flyselskaber korrekt og minimere mængden af vægt, du bærer. Du vil føle dig meget bedre at vide, at du reducerer din indvirkning på miljøet.

Skriv et svar