Vi kæmper stadig med varianter af Covid-19-virussen, mens vi prøver at beslutte, om vi skal vaccinere eller ikke håndtere denne langsigtede. Nogle byer er åbne for rejser, mens andre grænser er lukket, men en ting er sikker: verdens mennesker ønsker at komme ud og vove sig til de fjerne afstande af kloden.

Den nedetid af rejse har vist os værdien af at lægge mindre pres på planeten at se oceaner, flora og dyr trives fra mindsket af den globale indvirkning af rejse.

Vi er nødt til at tage en lektion fra dette og begynde at øve mere bæredygtige rejsefokus, når befolkningen begynder at booke fly igen. Vi er også nødt til at forstå, hvordan rejsepolitikkerne ændrer sig, f.eks. med nye visumkrav. Her er fire bæredygtige rejsetips, der hjælper med at mindske de negative virkninger af rejser, når verden åbner sig.

Bæredygtig Rejse Bagage
Rejse bagage er ikke noget, du har et valg i at købe. At købe en kuffert til at bære din rejse essentials er noget 100% af rejsende gør, plukke fra 100 ‘ s af muligheder. Når du køber bagage med jorden i tankerne, er det imidlertid klart, at der kun er et mærke, der passer til dine behov. Monos Rejser og bagage er klima Neutral certificeret og er en del af 1% For planeten.

Tjek deres Carry-on Og Check-in stort for dine bæredygtige rejsebehov.

Køb Lokalt
Hele id .en med at rejse er at komme væk fra den verdslige hverdag, du har skabt. Dit liv derhjemme er sikkert, og det er en rutine at holde dig økonomisk og mentalt stabil.

Nu hvor du er i et nyt land og by, er det tid til at træde uden for din komfort .one. Gå videre og vælg en restaurant, der ikke er en global kæde, find en Lokal mor-og-pop-butik og smag den autentiske mad på din destination. Der er flere grunde til at gøre dette, den ene er du vil sætte penge ind i den lokale økonomi, hjælpe dem med at holde deres turist Økonomi blomstrende for dig at nyde. For det andet, ved at købe den lokale mad og øl valg, carbon footprint fra landbrug til bord er væsentligt mindre end hvis du skulle spise fra en betydelig kæde, der skal flyve i produkter ugentligt fra hele verden.

Tag lokal transit
Når du først ankommer til din destination, skal du gå til google og søge på destinationspunkter i nærheden for at se, hvilken slags rejsemuligheder der er tilgængelige i byen.

Afhængigt af hvor stor byen er, kan du finde godt anlagt cykelruter, en dybdegående buslinje eller, bedst endnu, et omfattende togsystem. Put væk din Uber app, og ikke praje en ta .a. Omkostningerne ved disse typer af Indre By rejser vil rack op din rejse gebyrer og en betydelig carbon footprint bag.

Gå, hvis du kan, tage i de steder, som du går. Eller tage nogen af den offentlige transit, det har været brugt af de lokale i mange år og er godt nok for dem, så det er godt nok for dig.

Genanvendelig Vandflaske
Vi er alle blevet meget bedre til at finde genanvendelige daglige genstande, der engang var engangsbrug i vores liv. En af dem bærer rundt på en genanvendelig vandflaske i vores daglige liv derhjemme, men når vi rejser, kaster de fleste af os denne ID.ud af vinduet, når flyet stiger til 30.000 fod. Det er en god ide at gøre din vandflaske så bæredygtig som muligt.

Som en del af din rejse pakkeliste, tilføje købe en genanvendelig vandflaske bare for at rejse til det. Find en flaske, der passer nemt ind i din daglige rejse pack, uanset om en rygsæk, pung eller bæltetaske. Du behøver ikke at være et 2L dyr som du bruger derhjemme. Find noget lille og let at bære. Det vil være lettere at fylde det op flere gange, mens du er ude på en dag med sightseeing.

Et andet køb kan du gøre før din rejse er at finde en genanvendelig købmand taske. Engangsplastposer er et af de mest skadelige stykker, som vores samfund bruger i dag, og selvom du måske ikke går til købmanden dagligt på din rejse, de kan bruges på mange andre måder til at være nyttige. Også, de optager næsten ingen plads i din check-in kuffert.

Som du kan se, er der mange måder, vi kan finjustere, hvordan vi rejste før, der vil have en positiv ændring på vores planet. At hjælpe jorden og dem, der vil bebo vores verden om 100 år, betyder ikke, at du behøver at miste enhver komfort eller nydelse på dine rejser.

Tag lidt ekstra tid hver dag og gå i stedet for at køre, spis lokalt for at nyde nye smagsløgoplevelser og reducere genbrug og genbrug, når du kan. Disse handlinger vil ikke kun hjælpe vores fremtid, men også tilføje ekstra værdi til din rejse.

Skriv et svar