Her på Blue and Green Tomorro!er vi enorme fortalere for økoturisme! Vi mener, at verden ville være meget bedre, hvis vi alle fulgte miljøvenlige rejsetips (og undgik disse øko-turisme fejl) og støttede turistmål, der gjorde en forpligtelse til bæredygtighed.

Frankrig er et land, der har indgået store forpligtelser over for bæredygtighed. Hvis du er virkelig seriøs om at være en øko-turist, så kan du overveje at tage en tur til denne vidunderlige europæiske land. Det har foretaget nogle investeringer i klimaresistens, hvilket adskiller det fra mange af sine naboer.

Selvom Frankrig er kendt for berømte steder som Eiffeltårnet og Louvre, der er hundreder — hvis ikke tusinder — af andre fantastiske steder at besøge rundt om i landet. Mange af dem er miljøvenlige steder at besøge, så du måske ønsker at tage en tur til dem.

Hvis Frankrig er højt på din bucket liste, vores liste over de bedste bæredygtige turistmål at besøge er sikker på at inspirere dig til at besøge. Glem ikke at udfylde din ETIAS France-formular før start, og tag en god rejse!

Palais Fontainebleau
Lad os starte vores liste med Palais Fontainebleau, et af de mest fantastiske kongelige paladser i Frankrig. Takket være sine yndefulde Tårne og elegante design er paladset så smukt, at det var en favoritbolig for mange franske konger, herunder Napoleon og Louis .iv.

Tale af franske konger, palace har haft mange facelifts og renoveringer siden sin grundlæggelse i 1100-tallet. Berømte arkitekter fra hele Europa tilføjet ekspansiv gårde, grand gallerier, trapper og meget mere, før den næste arkitekt kom og tilføjede sit eget touch.

Bæredygtige turister vil sætte pris på denne destination, fordi den er omgivet af et majestætisk, velbevaret landskab. De kan se, hvordan landet har truffet foranstaltninger til at reducere forureningen for at gøre det til et attraktivt paradis.

Mont Saint-Michel
Udover Eiffeltårnet og Versailles er Mont Saint-Michel en af de mest anerkendte attraktioner i Frankrig… og med god grund! Når du rejser her, vil du føle dig som om du er blevet transporteret ind i et lunefuldt eventyr eller den næste blockbuster Disney-film.

Ud over den utroligt episke udsigt over byen fra toppen af kommunen giver Mont Saint-Michels gamle arkitektur og smalle gader en unik atmosfære. Udover sin skønhed er dette sted også kendt for at have den stærkeste ebbe og Flo.i Europa. Faktisk kan vand bevæge sig 18 kilometer fra øens kyst og sprede sig så meget som 20 kilometer inde i landet! Takket være denne naturlige forekomst ser Mont Saint-Michel ud som om den flyder i vandet.

Dette er et godt eksempel på et smukt, naturligt miljø, der er godt taget hånd om. Det er et sandt vidunder af bæredygtig turisme.

Den Franske Riviera
Frankrig er måske kendt for sine travle byer og smarte metropoler, men det plakat-perfekte a !urblå vand i den franske Riviera er også værdige kandidater!

Gå en tur langs strandpromenaden, nyd en luksusbrunch på et af de fornemme hoteller, eller bare slappe af på stranden – den afslappede atmosfære på den franske Riviera får dig til at føle glæden på kort tid.

Føler du dig som agent 007? Cinephiles kan besøge berømte steder fra Bond-filmene, fra at jage skurke i Villefranche Sur Mer eller danse tango på Monte Carlo Casino.

Den franske Riviera er et af de moderne vartegn, der inspirerede Frankrig til at begynde at investere i bæredygtighed tilbage i slutningen af det 20.århundrede. Det kan muligvis krediteres for nogle af miljøindsatsen, der senere blev ledet af fremtrædende politikere.

Chamonix Mont Blanc
Du har sikkert hørt, at Alperne er den perfekte vinterferie med deres charmerende bjælkehytter, muligheder for verdensklasse skiløb, og, selvfølgelig, après-ski-get-togethers. Faktisk kan du opleve alt dette og mere i den hyggelige bjergby Chamoni.Mont Blanc.

Dalen har mere end 60 skiløjper til skiløbere på alle niveauer, fra absolutte begyndere til Olympiske medaljeproffer. Hvis du foretrækker at holde dig væk fra pisterne, ingen bekymringer-der er masser af værdige scener, mens du går rundt i byen eller tager en tur på det lokale tog.

“Petite France” (Strasbourg)
Med sine sammenflettede broer og århundreder gamle farverige træhuse på vandet er Strasbourg det perfekte sted at besøge for en romantisk flugt.

Selvom byen er perfekt når som helst på året, anbefales det at besøge om foråret: Strasbourg er i fuld gang, da livlige planter blomstrer fra vindueskarmen, mens det bløde vejr lokker besøgende til at tage på en bådcruise rundt om kanalerne.

Lavendelmarker i Provence
Hvem kunne modstå den vidunderlige atmosfære og uendelige lilla marker i Provences lavendelmarker?

En favorit destination for kunstnere og fotografer, antallet af rejsebilleder i Provence kunne konkurrere med Eiffeltårnet! For dem, der leder efter det perfekte udsigtspunkt, har Valensole plateau det frodigste sortiment af lavendelbuske. Det bedste tidspunkt at rejse er slutningen af juni, når den årlige Lavendelfestival begynder.

Aigues-Mortes
Mens Provence kan have sine lavendelfarvede marker, har den nærliggende Region Occitanie lyserøde søer!

Disse saltsøer er kendt som Salin d ‘ Aigues-Mortes og producerer omkring 500.000 tons salt hvert år! Den bedste måde at se søerne på er med en togtur, der varer omkring en time og cirkler en håndfuld lyserøde myrer, før de stopper for et panoramafoto på toppen af bakken.

Château de Chenonceau
I Loire-dalen, hvor det aristokratiske liv i Frankrig var koncentreret i mange århundreder, kan rejsende være vidne til mindeværdige arkitektoniske mesterværker som Chtteau de Chenonceau.

Slottet, med sine luksuriøse renæssance-stil tårne over vandet i Cher-floden, imponerer dem, der besøger med sin romantik og nåde. Selvom Chenonceau er blevet fuldstændig restaureret, kan du stadig se, hvordan kamrene i franske dronninger så ud i gamle dage sammen med antikke møbler, sjældne malerier og gobeliner.

Annecy-Søen
Takket være sin turkisblå vand og ekspansive størrelse, Lake Annecy nemt cinches titlen på smukkeste alpine sø i verden.

Der er mange charmerende byer og landsbyer nær søen, med de mest populære er Annecy, der ligger på den nordlige bred. Byen med samme navn er kendt for et betydeligt antal vigtige historiske steder, herunder et middelalderligt slot og et palads i centrum af byens kanal. Også bemærkelsesværdigt er den maleriske landsby Talloires, hvor en tidligere kloster ligger.

Claude Monets have på Giverny
Tag et indblik i livet for en af de mest produktive franske malere i historien, Claude Monet, i hans hus i Giverny!

Det var her, hvor Monet boede i 43 år, og hvor han konstant blev inspireret af sin smukke have. Midt i haven, i frodige grønne omgivelser og lyse farver, er Monets hus beliggende, som har et helt bevaret interiør og nu er et museum.

Skriv et svar