Leder du efter miljøvenlige gulve muligheder? Du er ikke den eneste, der føler sig sådan! Hvis du er noget som os, er dit ideelle gulv ikke bare robust og smukt-det er også miljømæssigt ansvarligt og bæredygtigt.

At finde de rigtige miljøvenlige produkter til gulv indretning har aldrig været nemmere!Producenter har optrappet og design industri med mange attraktive muligheder at vælge imellem, som flere designere opsøge miljøvenlige materialer til deres økologisk bevidste forbrugere.

Måske er du på udkig efter mudroom gulve, der ikke vil forurene miljøet. Måske er du på udkig efter de mest miljøvenlige trægulve til dit kæledyr.

Måske fantaserer du om solrumsgulve, der holder solen strålende på en grønnere i morgen. Uanset hvad tilfældet måtte være, er vi her for at hjælpe dig.

Cork
Kork er et relativt nyt gulvmateriale. Det ses normalt på vægge eller i din yndlingsflaske vin, men det er også et godt gulvmateriale. Kork er lavet af barken af korkegetræet. Korkgulve kan udholde alt fra 10 til 30 år afhængigt af kvaliteten. Til ekspertgulvløsninger, fra gulvslibning til naturlig overfladebehandling, anbefaler vi et firma kaldet ‘Floor’, der er baseret i Brisbane.

Træerne er ikke hugget ned for at høste barken, da det vokser hvert tredje år, hvilket gør det til en langsigtet kilde. Det indeholder antimikrobielle egenskaber, der hjælper med at minimere allergener i hjemmet, er brandbestandige, nemme at rengøre og fungerer som et naturligt insektmiddel.

Kork, som træ, kan males eller farves i flere farver og stilarter for at matche ethvert farveskema eller designstil. På grund af dens levetid kan den bruges i alle rum i huset.

Bambus Gulv
Et andet trælignende valg, der vinder fordel i Brisbane, er bambusgulve. Det er græs med kvaliteter, der ligner hårdttræ. Det er langvarig, enkel at vedligeholde, og enkel at installere. Bambus er et bæredygtigt produkt fremstillet af naturlig flora, der modnes om tre til fem år sammenlignet med de tyve år, det tager træer at vokse.

Mens bambus typisk er lys i farve, Fås den i forskellige farver for at supplere ethvert sted eller indretning. Dens forskellige korn og et omfattende udvalg af farver giver det en fordel i forhold til traditionelle gulve ved at tillade tilpasning ikke findes i andre typer af gulve.

Glas Fliser
Har du nogensinde spekuleret på, hvad der sker med vin-og ølflasker, der sendes til en genvindingsvirksomhed? De er blevet forvandlet til smukke glasfliser. Som et gulv, køkken og badeværelse væg, der dækker denne vedvarende ressource i stigende grad vinder fordel.

Glas, som andre miljøvenlige materialer, har en række fordele. Det er ikke-absorberende, så det ikke støber i fugtige miljøer. Det er let at rengøre og vil ikke plette dit tøj.

Glas Fås i en næsten uendelig række farver, mønstre og finish, hvilket gør det passende til stort set ethvert designkoncept. Spejl, i modsætning til keramiske fliser, reflekterer snarere end at absorbere lys, tilbyder det ekstra lag lys, som nogle interiører kræver.

Linoleum
Når folk tænker på linoleumsgulve, tænker de normalt på vinyl, selvom de to ikke er ens. Vinyl er et farligt stof fremstillet af chlorerede petrokemikalier. Korkstøv, linolie, træmel, pigmenter, knust kalksten og træharpikser bruges til at fremstille linoleum. Det er brandsikkert og vandafvisende, ligesom en kork.

Linoleum var et almindeligt produkt på markedet før 1940 ‘ erne; det blev udfaset efter det, da vinyl blev lanceret. Da bygherrer og designere i Brisbane begyndte at bede om det igen, dukkede det op igen med en bred vifte af strålende, livlige farver og en ny sealer for at beskytte den mod pletter. Det kan tolerere en masse skader og har en lang holdbarhed.

Uld Tæppe
Tæppe har længe været et populært valg for de fleste husejere. Det er blødt at gå på, plys at sidde på og fås i forskellige farver og designs. Desværre produceres de fleste tæpper med kemikalier eller flygtige organiske forbindelser, der skader miljøet og vores helbred.

Der er dog miljømæssigt ansvarlige muligheder i Brisbane. Uldtæpper er et godt eksempel. Uld er en naturressource, der kan spindes i en tråd og farves enhver farve, før den væves ind i et tæppe. Det var et af de første materialer, der blev brugt som gulvbelægning, og det er meget holdbart og varer hundreder af år.

Konkret
Poleret beton er et usædvanligt, men voksende populært bæredygtigt materiale. I nogle boligområder sammenhænge, beton er ofte plade på lønklasse og bruges som en undergulv. Det er ikke nødvendigt at dække det med standardgulve, hvis det er poleret og farvet efter boligejerens smag.

Designmulighederne er ubegrænsede, fra at skabe et flisebelagt indtryk med forskellige farver til indlægning af andre materialer såsom glas. Beton er utrolig langvarig, nem at rengøre og kræver ingen vedligeholdelse.

Polyester Berber
Polyesterberber er en anden mulighed for et langvarigt tæppe. Det er lavet af genanvendte plastflasker og har en lav miljøpåvirkning.

Hver plastflaske bruges til at gøre dette tæppe er en mindre, der vil ende i vores lossepladser.

Dette genanvendelige materiale har flere fordele. Det er langvarig, spill-resistente, og kommer i en række attraktive farver og designs. Dens flekkede udseende gør det passende til en bred vifte af farvepaletter.

Der er andre ulemper. Berberis er let vikles, og hvis ikke fast snart, det vil optrævle. I dine bare fødder kan det genanvendte materiale være lidt ridset.

Gummi
Gummi gulve skabt af genbrugte dæk er almindeligt forekommende i fitnesscentre og legepladser i hele Brisbane. Som et alsidigt, elegant og langvarigt alternativ går det gradvist ind i køkkener, solrum og badeværelser. Det er behageligt at gå på og modstandsdygtigt over for vand. Det fås også i forskellige farver og mønstre.

Brug af genvundet træ
Traditionelle hårdttræ gulve, mens ikke normalt betragtes miljøvenlige på grund af skovrydning bekymringer, kan stadig være et valg, hvis du har dit hjerte sat på det. Der er to forskellige slags hårdttræ at tænke på. Genvundet træ er godt, da det genbruger gammelt tømmer fra træer, der blev skåret ned for årtier siden. I ældre hjem eller en strand sommerhus, bjærget trægulve kan se fantastisk.

Det andet alternativ er at købe hårdttræ, der er certificeret af Skovrådgiveren fra mange stater over hele verden. Forest Council har givet denne certificering til organisationer, der fremmer ansvarlig skovforvaltning rundt om i verden, samtidig med at de overholder høje sociale og miljømæssige kriterier.

Læder
Læder er et usædvanligt materiale, der kan bruges som gulvbelægning. Det er lavet af den tykkeste del af koskind og er bredere end læder stykker, der anvendes til bælter, håndtasker og tegnebøger. Det er ideelt til skabe, soveværelser og andre små områder med mindre fodtrafik, da det har en varm, blød fornemmelse under fødderne.

Det er dog ikke det bedste valg til køkkener, badeværelser eller andre våde dele af huset. Det er ret holdbart og vil vare lang tid. Læder, der er blevet scuffed, slidt, og forvitret tager på en personlighed af sin egen og kan være fantastisk at se på i årevis.

Genvundet Hårdttræ
Når vi taler om trægulve, anbefaler vi at se ud over nye materialer og ind i genvundet træ, hvis du leder efter de mest fremragende trægulve til dit hjem.

Per definition, regenereret hårdttræ er en miljømæssigt gavnlig gulvbelægning mulighed i Brisbane, fordi det er hovedsagelig et genanvendt produkt!

Overvej den enorme miljøpåvirkning af at fjerne træer og gøre dem til gulve. Som et resultat undgår genvundet hårdttræ denne proces og reducerer miljøpåvirkningen på dine gulve.

Nåletræ, f. eks. fyrretræ og andet nåletræ
Nåletræsgulve, såsom fyr og Douglas gran, kan overleve i årtier, hvis de plejes korrekt. Derfor mener vi ikke, at fyrretræsgulve er en af de mest miljøvenlige gulvløsninger, der findes.

Pine er et robust, vedholdende træ, der spredes-meget hurtigere end hårdttræer som eg eller valnød. Plus, fordi fyrretræer er let tilgængelige i Brisbane lokalt, behøver du ikke at bekymre dig om miljøpåvirkningen ved at transportere dine gulve halvvejs rundt om i verden.

Nåletræ er ikke kun miljøvenlige; de er også langvarige.

Soft .oods er muligvis ikke det mest ridsebestandige trægulv, men deres blødhed gør dem relativt lette at gendanne.

Endelige Tanker
Heldigvis, med dagens teknologi og lidt innovation, behøver miljøvenlige gulve ikke at være kedelige. Forbrugere, der er smarte, kan have begge dele.

Skriv et svar