Der er en masse ting, du skal gøre for at gøre din arbejdsplads øko-venligere. Vi har tidligere talt om fordelene ved at bruge solcellepaneler og andre former for vedvarende energi.

Der er dog også mange andre skridt, som virksomheder skal tage for at være bedre forvaltere af miljøet. En af de vigtigste ændringer, du muligvis skal foretage, er at skifte de kemikalier, du bruger. Nogle kemikalier er meget bedre for planeten. De har også en tendens til at være sikrere for dine medarbejdere.

Retningslinjer for skift til kemikalier, der er sikrere for miljøet og din arbejdsplads
Vi har tidligere talt om farerne ved visse rengøringskemikalier for miljøet. Selvfølgelig kan andre kemikalier også skade planeten.

Kemikalier er væsentlige ingredienser i dag-til-dag levende. På mange måder udsættes folk for kemikalier og forurenende stoffer gennem de maskiner, de bruger inden for og uden for kontoret. De fleste af de ting, der udgør hverdagens forretningsforhold, drives af farlige kemikalier, der skader miljøet og mennesker, der udsættes for dem.

Tidligere var det svært at vide præcis, hvilke typer kemikalier der kunne være dårlige for miljøet, fordi der ikke var nok gennemsigtighed blandt forskere. To tredjedele af forskere, der rådgiver EU om farlige kemikalier, havde forbindelser til industrier, der producerede dem.

Den moderne arbejdsstyrke er vågnet op til farerne ved giftige kemikalier. Mens disse skadelige stoffer stadig er i brug, er kendskabet til risiciene kendt. Der er også planer om at reducere og eliminere risikoen for både dine arbejdstagere og økosystemet. Det er derfor, din virksomhed har brug for at overgangen til kemisk sikkerhed, hvis du ønsker at være øko-venligere.

Virkningen af kemikalier på arbejdspladsen

Som arbejdsgiver eller medarbejder skal du være bekendt med de forskellige kemikalier på din arbejdsplads. Ved, hvordan du udsættes for disse kemikalier, og hvordan du undgår dem. Eksponeringer kan være gennem luft, hud, øjenkontakt og indtagelse.

At blive udsat for kemikalier på arbejdspladsen udgør sundhedsmæssige bekymringer, og konsekvenserne kan være alvorlige. Virkningerne omfatter kræft, organskader, svagt immunsystem, astma, allergier og komplikationer i reproduktive systemer. Belluck & fo.har sikret $1 milliarder+ for mesotheliomofre på grund af kritikken af kemisk brug til amerikanere.

Hvorfor virksomheder skal overgangen til at bruge sikrere kemikalier

Hvis du er en virksomhedsejer, skal du håndtere kemiske stoffer korrekt, mens du arbejder på projekter eller laver nye installationer. Når du eller nogen af dine medarbejdere inhalerer skadelige kemiske stoffer, faren er uforklarlig, og din virksomhed kan sagsøges for uagtsomhed.

Kemikalierne vil også være skadelige for planeten, hvis de frigives. De kan sive ind i vandforsyningen, dræbe planter eller skade dyr, der kan indtage dem. Ødelæggelsen af miljøet kan være massiv.

Derfor hjælper overgang til sikrere kemikalier dig med at undgå retssager, da det forhindrer dine arbejdstagere i at lide store sundhedsmæssige komplikationer og skade miljøet.

Sikrere kemikalier giver dig også mulighed for at skabe et sikkert miljø til produktion og distribution af dine produkter. Det reducerer Bidrag til allerede eksisterende farer forårsaget af giftige genstande på arbejdspladsen, såsom asbest, hvis fibre forårsager mesotheliom.

Hvordan din virksomhed kan overgå til brug af sikrere kemikalier
I Amerika har Occupational Safety and Health Administration (OSHA) skabt trin, hvorigennem din virksomhed kan overgå til at vedtage sikrere kemikalier til sine operationer. Disse kemikalier vil ikke bare være sikrere for dine medarbejdere. De bør også beskytte miljøet. Resum ofet af disse trin er:

1. Opret et Team for at udvikle en Plan
I første fase skal din organisation have et team af arbejdstagere, der tidligere har arbejdet på forskellige materialer. Udnyttelse af disse arbejdstageres oplevelse giver din virksomhed mulighed for at etablere mål og ændre organisatoriske missioner for kemisk sikkerhed på arbejdspladsen.

2. Hvad er de kemikalier, du bruger?
Som virksomhedsejer skal du evaluere de kemikalier, du bruger i udviklingen af dine produkter. Det ville også hjælpe, hvis du identificerede arten, ydeevnen og implikationerne af disse kemikalier.

3. Find Alternativer
Mens du undersøger de farlige kemikalier i din branche, skal du finde branchespecifikke alternativer som erstatninger. Denne proces kan omfatte at kontakte offentlige myndigheder, professionelle outfits, faglige sammenslutninger, og endda leverandører for forslag om grønne alternativer.

4. Vurdere Alternativer
Når du samler disse alternativer, skal du nøje evaluere farerne ved at bruge dem. Undersøge farerne for arbejdstagere og forbrugere samt deres bæredygtighed. Du bør også vurdere deres drift og omkostninger på din arbejdsplads.

5. Vælg et sikkert alternativ
Hvis du for eksempel vil erstatte asbest med bomuldsfiber, icynenskum eller cellulose, er det vigtigt at vælge det, der er bedst forbundet med dine virksomhedsmål. Du bør implementere dette alternativ og træffe gode beslutninger om at udvikle og håndtere de involverede processer.

6. Test alternativet
Når du har valgt det bedste alternativ, skal du teste det for at kende omfanget af dets effektivitet og effektivitet. Dette vil hjælpe dig med at identificere nye risici og beslutte, om det er det bedste alternativ. Hvis du har brug for at gentage tidligere processer, skal du også gøre det. Test af alternativet hjælper dig med at bekræfte, om det er bedst for dine medarbejders arbejdsvilkår og også konstatere, om det er et produkt, kunderne vil bruge sikkert.

7. Gennemførelse
Denne proces involverer udførelse af alternativet til din virksomheds bedste praksis. Efter at have gennemført alle ovenstående trin, er det, der er tilbage, at gennemføre relevant træning for dine medarbejdere, inden du begynder at arbejde på det nye alternativ til sikker kemisk praksis og brug.

Trin i anvendelsen af sikrere kemikalier
Når din organisation overgår til at bruge sikrere kemikalier, skal du også holde alle sikre gennem nogle trin. Disse er:

1. Kend de giftige komponenter i alternativet
Giftige egenskaber er altid i de produkter, du bruger på arbejdspladsen. Hvis du identificerer dem via sikkerhedsdatabladet (SDS), kan du håndtere meget brandfarlige stoffer (f.eks.) korrekt.

2. Muliggøre et sikkert arbejdsmiljø
Som arbejdsgiver skal du vurdere risikoen for det arbejdsmiljø, du leverer til dine arbejdstagere. Du kan undgå meget brandfarlig væske, hvis du arbejder med methyleret spiritus, for eksempel ved at sikre, at overfladen med direkte kontakt med ild eller ekstremt sollys er af med opløsningsmidlet. Du kan også sikre maksimal ventilation i arbejdsområdet. Undgå øjen – og hudkontakt med farlige stoffer, og sørg for, at beholderne er lukkede, når de ikke er i brug.

3. Vedtage brug af personlige værnemidler
For at begrænse arbejdsskader vil brug af arbejdstager PPE korrekt beskytte dine arbejdstagere. Du kan kontrollere SDS for ethvert materiale, der bruges til at kende det anbefalede beskyttelsesudstyr. Du kan også sikre dig, at du rengør og vedligeholder dit udstyr for at undgå tidligt slid på dem.

Fordele ved sikrere kemikalier
Der er en række fordele vedtage sikrere kemikalier og praksis på arbejdspladsen vil give dig. Nogle af dem er:

1. Sikrere Operationer
Når du overgår, vil dine medarbejdere arbejde uden ekstrem ulykke, og dine kunder vil nyde de produkter, du leverer. Da alle de giftige dele af materialet elimineres, garanteres sikkerheden uden stress.

2. Øge Troværdigheden
Med mere innovative organisationer om offentlighedens sundhed kan arbejdstagere være beroliget af deres helbred. Og hvis arbejdstagere kan stole på virksomheden med deres helbred, kan forbrugerne uden tvivl gøre det samme. Enhver bæredygtig indsats forbedrer din virksomheds troværdighed.

3. Besparelser og effektivitet
Vedtagelse af kemisk sikkerhed reducerer virksomhedernes udgifter og fremtidige risici, sparer penge på ansvar og arbejdsulykker. Det forbedrer også dine medarbejders ydeevne og kan føre til maksimal produktivitet.

4. Innovation
Selv om der er konkurrerende industrier, vil vedtagelse af sikker kemisk praksis føre til innovation for at gøre verden mere sikker. Dette vil hjælpe organisationer, der tilbyder faktisk værdi, med at forblive konkurrencedygtige.

Andre fordele er virksomhedernes forvaltning, en sikrere arbejdsplads og en global cop26 compliance indsats mod global opvarmning og klimaændringer.

Beskyttelse af miljøet og arbejdspladsen vil være sikrere med de rigtige kemikalier
Da kemikalier bliver skadelige i den moderne verden, vil vedtagelse af sikker praksis gøre arbejdspladsen mere sikker og beskytte miljøet. Dette vil også hjælpe arbejdsgivere med at foretage ændringer, hvor det er muligt, og beskytte dem, mens de arbejder. Sikre kemikalier holder også din virksomhed ude af retssager, mens du styrker dine bidrag til en bæredygtig verden.

Skriv et svar