Overvejer du at blive en øko-turist? Du er i godt selskab. Det globale marked for økoturisme forventes at være værd $ 333.8 milliarder i 2027.

Men, du bliver nødt til at vide, hvordan man kan gå om at blive en øko-turist, hvis du ønsker at gøre det ordentligt. Du skal være en informeret rejsende, så du kan skære dit carbon footprint så meget som muligt.

Så du er klar til at komme på en road trip og give slip for en stund, men du vil være sikker på at du rejser grøn? Dette er helt forståeligt i betragtning af den stigende efterspørgsel efter mere miljøvenlige muligheder i alle brancher. Bilmarkedet har været i spidsen for denne ændring og bevæger sig mod en bæredygtig fremtid. Mange bilfirmaer lover at sælge all-electric vehicle-muligheder for alle inden 2025. Dette er blot et eksempel på de radikale ændringer, der er sket.

Men mange af os er ikke på det punkt, hvor vi har råd til en ny bil, endsige en fuldt elbil. Derudover er der et stærkt argument for at holde den bil, du har, så længe som muligt snarere end ofte at handle med den for noget. I sidste ende, når det kommer til at rejse, skal et af dine øverste mål være at reducere dit kulstofaftryk og minimere din indflydelse på de steder, du besøger. Med det sagt, lad os hoppe ind i et par miljøvenlige rejsetips til din næste biltur.

Din øko-venlige rejse tjekliste
Planlægning af en road trip er vigtig, da du vil sikre dig, at du har det væsentlige i tilfælde af en nødsituation af en slags. Du bør sikre, at du har en lavere carbon footprint på din road trip. Dette kræver nogle planlægning og lidt disciplin til den bedste succes.

TAG Cykler
Hvis du skal på en lidt længere biltur og stopper på et par vigtige destinationer tæt på faciliteter, bør du overveje at tage dine cykler med dig. Ved at gøre dette kan du reducere gasforbruget og begrænse emissionerne fra din rejse.

Pakke Lys
Husk, hvor længe du vil være på din rejse, når du vil være i stand til at vaske tøj, og hvor du vil udforske. Terrænet og sæsonen vil også hjælpe dig med at bestemme, hvilke tøj, sko og andet tilbehør du skal bruge. En let taske betyder, at det er nemt for dig at bevæge dig rundt og let for bilen. Tungere belastninger vil øge din gas forbrug så en god måde at begrænse gu..ling op brændstof er at holde det lys. Pakke essentials og en eller to ekstra.

Vælg miljøvenlige destinationer
Mens du planlægger din rejse, har du mulighed for at booke overnatning på miljøvenlige hoteller, pensionater og hytter med egen forplejning for at nævne nogle få. Mange af disse steder vil have alternative muligheder for at komme rundt, mens du er der og dele miljøvenlige aktiviteter såsom en picnic på stranden med en økologisk spredning af lækker lokal mad.

Check Dæk & Olie
Du vil have din bil til at køre problemfrit, begrænse potentielle problemer og dræne dit brændstof. Sørg for, at dine dæk har det rigtige tryk, og at du har olie og vand i din bil. At have alle disse korrekt vedligeholdt vil hjælpe med at holde gasforbruget nede for at begrænse emissionerne under turen.

Brug Tilbage Veje
En sjov tilføjelse til din road trip kunne være brugen af tilbage veje. Kørsel med højere hastigheder øger dit brændstofforbrug. En måde at sænke gasforbruget er at tage tilbage veje, de har lavere hastighedsgrænser og giver dig en interessant udsigt over landskabet, når du går fra by til by.

Vælg Mad Klogt
Sensationsprægede enhver gammel snack fra tankstationen er ikke den bedste måde at gå om at få en anstændig måltid i, det er heller ikke en fantastisk måde at holde det øko-venlige. Der er et væld af økologiske og grønne muligheder for road trip snacks. At lave snacks derhjemme er også en omkostningseffektiv måde at få en sund godbid på. Du kan også undersøge restauranter og tage ud i området for at få en fornemmelse af, hvad det bedste tilbud ville være for en øko-positiv person som dig selv.

Fjern Plastflasker
Selvom det kan synes indlysende er det stadig værd at påpege, at plastflasker skal gå. De forårsager mere skade end gavn, fordi plastik fra disse flasker ender i vandveje oftere end ikke, Og de fremstilles generelt under mindre end ideelle omstændigheder. Få dig en pålidelig, velfremstillet genanvendelig flaske, der også holder temperaturen på væsken. Vand slukker, så det anbefales at holde det ved stabile temperaturer.

Undgå AC
Du rejser muligvis, når det er varmt eller koldt og skal bruge vekselstrømmen til at regulere temperaturen. Når det er muligt, prøv dog at holde det til et minimum, da AC-systemet faktisk bruger gas, mens det er tændt. For at mindske emissionerne anbefales det at begrænse den tid, AC er tændt under turen.

Endelige Tanker
Bortset fra at holde det grønt for din road trip, er der andre ting at tage i betragtning og planlægge på forhånd. Kend den rute, du rejser, og tag et papirkort, hvis du ikke kan bruge GPS af en eller anden grund.

Sørg for, at du også har et reservehjul og alle de værktøjer, der er nødvendige for at skifte dæk. Tag en jerry kan for brændstof, hvis du befinder dig på den side af vejen uden gas eller vand. For personlig sundhed er det også en god ide at tage et førstehjælpskasse til mindre skader undervejs. Med hensyn til beskyttelse af bilen er det vigtigt at holde din bilforsikring opdateret og alle bilgarantipolitikker i orden, før du kører.

Bilforsikring vil tage sig af dig i tilfælde af en ulykke, brand og tyveri, mens en bilgaranti vil give dækning for mekaniske dele og arbejdskraft, hvis der opstår en mekanisk sammenbrud. Holde dig fra uventede regninger, der kan være uden for rækkevidden af dine besparelser. Det handler om at være forberedt.

Skriv et svar